Årets LHK'er

Ulla Juncher

Sæson 2017/2018

Årets LHK'er kom i bestyrelsen i 2017 med stor eneri, gå-på-mod og sin positive indstilling har Ulla Juncher vist vejen især i forhold til at få engageret flere hjælpere til vores arrangementer og opgaver hvor klubben har brug for ekstra hænder. Der er ikke langt fra bestultning til handling. Tingene bliver gjort og den positive ånd smitter. Fra dag et, har Ulla taget fat og vist sig at være en uvurderlig "spiller på holdet". Tak for en flot og bemærkelsesværdig indsats.

Luise Grøn Madsen

Sæson 2016/2017

Årets LHK'er har spillet I klubben siden barnsben, og hun har tidligere været bestyrelses medlem.

Hun har været træner i utallige omgange og hjælper da gerne til på flere hold, når der mangler en holdleder.

Hun er altid i hallen med hale familien og tager gerne en tjans som tidtager, når der er behov for det.

Hun har et stort temperament og kan råbe højt - både som spiller og træner, men hun har også et stort hjerte og sørger for at alle bliver set og hørt.

Kæmpe stort TAK for din store indsats i LHK - Luise.

Dorthe Juel

Sæson 2015/2016

Årets LHK'er har igennem en lang årrække været fast forankret som spiller og i de sidste mange år som træner i Ungdomsafdelingen. 
Personen har altid haft stort engagement, fokus på at skabe sammenhold i truppen og har været initiativtager til sociale arrangementer udenfor banen. Da det så sortest ud for LHK var personen én af dem der gik forrest for at bevare lidt klubånd og glæde med positiv energi og sportsånd, smil og kram. En kæmpe stor TAK for din uvurderlige indsats i LHK- Dorthe.

Please reload